Mjesto održavanja

Remisens Premium Hotel Kvarner (4*) u Opatiji prvi je hotel na jadranskoj obali. Izgrađen je 1884. godine, a njegova arhitektura slovi kao sinonim za eleganciju i profinjenost opatijskih hotela.

Neki od najznamenitijih simbola Opatije nalaze se u sklopu Remisens Premium Hotela Kvarner. Kristalna dvorana prekrasno je arhitektonsko ostvarenje i najveća sala te vrste u Opatiji, savršeno mjesto za privatna događanja poput vjenčanja ili pak za poslovne skupove. Novouređena terasa smještena tik iznad obalnog šetališta Lungomare idealna je lokacija za događanja na otvorenom uz fantastičan pogled na more.

Remisens Premium Villa Amalia nalazi se u neposrednoj blizini Remisens Premium Hotela Kvarner, a njeni gosti mogu koristiti sve sadržaje hotela, uključujući vanjski bazen i hotelsku plažu. Smješten u blizini najpoznatijih opatijskih znamenitosti, Remisens Premium Hotel Kvarner nudi izvrstan smještaj na Opatijskoj rivijeri.

Remisens Premium Hotel Kvarner kao prvi hotel sagrađen na jadranskoj obali ima posebno važnu ulogu u opatijskoj i hrvatskoj turističkoj povijesti. Remisens Premium Hotel Kvarner smatra se začetnikom turističke tradicije ovoga kraja te je tijekom povijesti ugostio mnoge slavne ličnosti poput austrijskog cara Franje Josipa I i plesačice Isadore Duncan.
Remisens Premium Hotel Kvarner raspolaže s dovoljno prostora i izvrsnim sadržajima za organizaciju impresivnog poslovnog događanja ili privatne proslave.

Kristalna dvorana idealno je mjesto za veće konferencije i bankete. Hotel nudi i tri prostorije za manje sastanke te svu potrebnu tehničku opremu.

Zabavna događanja mogu se organizirati na terasi Remisens Premium Hotela Kvarner koja predstavlja prelijepu kulisu za savršeno večernje okupljanje.

Nadomak mnogih velikih gradova i zračnih luka Srednje Europe, Remisens Premium Hotel Kvarner predstavlja vrhunsko odredište za poslovne ljude u regiji.